EEN STUKJE RIETHANDEL BRAHL

gallery/rietselecteren

Hiermee geeft Brahl een uitgebreide schriftelijke garantie op de kwaliteit van het riet. Dat kunnen we doen omdat we alleen 1e kwaliteit riet verkopen dat de garantie ook waardig is. Dit verkrijgen we door een vaste werkwijze aan te houden. Eén van de dingen die we doen is het riet ter plaatste laten selecteren door de specialist in het keuren van riet en rieten daken met meer dan 30 jaar ervaring in de rietdekkerij. Uiteindelijk kenmerken we het riet waardoor het volgbaar wordt en alle gegevens altijd en overal voor de rietdekker beschikbaar zijn.

 

Op deze manier staat kwaliteit bij ons voorop. Zo maken we het voor de kwaliteitsbewuste rietdekker mogelijk om zonder zorgen om de kwaliteit van het riet, een mooi en duurzaam rieten dak te maken.

Riethandel Brahl is anno 2015 opgericht om de toevoer van kwaliteits riet voor de Nederlandse en Belgische markt te vergroten.

 

De laatste decennia is door de toenemende vraag, riet met lagere kwaliteit op de markt gekomen. Ook het importeren van riet uit veraf gelegen gebieden, waardoor nogal eens riet gekocht wordt dat niet vooraf gecontroleerd is, komt de kwaliteit niet ten goede.

 

Wij vinden dit onacceptabel en staan daarom met ons riet garant voor de kwaliteit van het dak, voor nu en in de toekomst.

gallery/new label plaatje klein